Perşembe, Nisan 18, 2024
Ana SayfaHaberEvde Sabun Kutulama İşi Yaparak Para Kazanabilirsiniz

Evde Sabun Kutulama İşi Yaparak Para Kazanabilirsiniz

Evde sabun kutulama işi yaparak para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Hem de aylık 1500 – 3000 TL arası ek gelir imkanı sunuyor. Hem evden çıkmadan çalışıyorsunuz hem de aile bütçenize katkı sağlıyorsunuz. Ek iş arayanlar için çok uygun.

evde sabun kutulama işi ile para kazanmak

Evden Çalışarak Ek Gelir İmkanı

Öncelikle evden çalışarak ek gelir sağlama işi hakkında kısa bilgi verelim. Konumuz sabun kutulama olduğu için bu konudan gidelim. Sabun firmaları ambalajlama için fabrikalarında fazladan işçi bulundurmak istemiyorlar. İşçinin aylık maaş, sigorta, servis parası, yemek masrafı çok yüksek oluyor. İş yeri sahipleri bunun yerine evden çalışanları tercih ediyor. Bir kargo firması ile anlaşıyor. Evden çalışmak isteyenlere sabunları gönderiyor. Ve yine kutulanan sabunları fabrikaya aldırıyor.

Evde Sabun Kutulama İşi Yaparak Aylık Kaç Para Kazana Bilirsiniz?

Evden çalışmak kulağa hoş geliyor değil mi? Evet doğrudur. Evden çıkmadan para kazanmak güzel bir duygu.  Özellikle ev hanımları için. Hep şikayet ederler sabahtan akşama evde oturuyorum diye. Bu şekilde sadece oturmayacak hem de para kazanabilecekler.

Sabun kutulama işi şu şekilde çalışıyor. Her sabun kutulama başına firmalar 10 – 15 kuruş ücret ödüyor. Dolayısı ile ne kadar çok kutulama o kadar çok para. Eğer aylık daha fazla iş yaparsanız size daha fazla sabun gönderiliyor.

Evde Sabun Kutulama İşi Veren Şirketler

Gonca sitesi bu konuda ne şirketlere ne de iş arayanlara herhangi bir aracılık yapmıyor. Eğer evde sabun kutulama işi yapmak isteyenler varsa lütfen aşağıdaki yorum kısmına İsim Soyad ve email adreslerini yazsınlar. Bu işi vermek isteyen firmalar da oradan ulaşabilirler.

Lütfen TELEFON NUMARASI yazmayınız. Sadece İSİM, SOYAD ve EMAIL adresi.

Gonca
Goncahttps://www.gonca.com
1995 doğumlu Gonca KAPLAN Galatasaray Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Anne Bebek, Dekorasyon, Güzel Sözler, Kültür Sanat, Moda, Teknoloji, Yemek Tarifleri ve diğer konularda yazılarını sahip olduğu Gonca sitesi üzerinden sizlerle paylaşmaktadır.
RELATED ARTICLES

4 YORUMLAR

  1. Siz siz olun yine de güvenmeyin her firmaya. Evde Sabun Kutulama kolay gibi görünüyor ama öyle değil. Her iş mutlaka zordur. Öncesinde araştırma yapın. Yoksa bir ay çalışırsınız heba olur gider.

  2. Gonca hanım evde sabun kutulama işi veren firmalar ne kadar güvenli? Ek iş yapıp ayda 3000 Türk Lirası kazanacağız derken beleşe firmalara çalışmış olmayalım.
    Madem makaleyi yazmışsınız. Lütfen soruma cevap verip yönlendirin bizleri.
    Bir de 3000 TL kazanmak için adedi 15 Kuruştan 20.000 sabun kutulamak lazım. Her gün 666 adet yapmak lazım. Acaba her bir tane kutulama kaç dakika alıyor? Bana günlük 666 çok fazla gibi geldi. Sanki yapılamaz gibi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments