Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaHaberGame Of War oyunu için 1 milyon dolar harcadı!

Game Of War oyunu için 1 milyon dolar harcadı!

Game of WarOyun oynamak güzel birşey. Ancak her şeyin aşırısı zararlı olduğu gibi oyun oynamanın da çok fazlası zarar. Hatta hastalık. Hele Game of War oyunu için milyon dolar harcayacak kadar ileri gitmişse bu çok biyik br hastalık habercisi.

Game of War için servet harcadı

Amerika Birleşik Devletleri California eyaletinde yaşayan oyun tutkunu Kevin Lee Co Game of War oyunu için tam bir servet harcamış. Ne az ne çok tam 1 milyon dolar. Normalde bu oyun ücretsiz oynanıyor. Ancak güç artırmak, yeni silahlar edinmek için filan ücretli satın alma yapabiliyorsunuz. Uygulama içi satın alma. Bu her oyunda var. Zaten oyun firmalarının da kazanç kapısı bu satın almalar. Bu ABD vatandaşı arkadaş da oyuna kendini o kadar kaptırmış ki, para harcadıkça harcamış.

Yalnız işin garipliği burada bitmiyor. Harcanan bu 1 milyon dolar çalıntı imiş. Kevin Lee Co çalıştığı Holt California firmasından 4.5 milyon dolar çalmış.

Game Of War oyunu Android ve IOS üzerinden indirilebilen ücretsiz bir uygulama. Ancak oyun için silah ve diğer güncellemeler için ödeme yapmak gerekiyor. Oyun ücretsiz gibi gözükse de oyunu oynayanların ortala harcaması 9 bin dolar. Çok yüksek bir rakam gibi görünebilir. Oyun firmaları işte bu yüzden kısa süre içerisinde milyar dolarlık bir büyüklüğe ulaşıyor. Normal bir şirket yıllık ortalama %20 – %30 büyürken oyun şirketleri yıllık %300 – %500 büyürler.

Gonca
Goncahttps://www.gonca.com
1995 doğumlu Gonca KAPLAN Galatasaray Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Anne Bebek, Dekorasyon, Güzel Sözler, Kültür Sanat, Moda, Teknoloji, Yemek Tarifleri ve diğer konularda yazılarını sahip olduğu Gonca sitesi üzerinden sizlerle paylaşmaktadır.
RELATED ARTICLES

1 Yorum

  1. Bu adam muhteşem. Çok sevdim seni Kevin Lee Co arkadaşım. Keşke 1 milyon dolar hepsini Game Of War için harcamasaydın. Tek kişiye kazandırmasayadın paraları.

    Gonca yazmamış ama diğer bir siteden öğrendiğime göre Kevin 20 yıl hapis ve 250.000 USD para cezası almış.

    Değermiydi buna. Bari hırsızlık yapıyorsan düzgün işlerde kullan.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments