Salı, Mart 19, 2024
Ana SayfaHaberQurban Bayramı Tebrik Mesajları 2017

Qurban Bayramı Tebrik Mesajları 2017

2017 Kurban Bayramı geldi yetişti. Tüm dünyada olduğu gibi Azerbaycanlı kardeşlerimiz de bayramı kutluyor. Biz de Qurban Bayramı Tebrik Mesajları 2017 konumuz ile bu sevinçlerine ortak olalım istedik.

Qurban Bayramı Tebrik Mesajları

Qurban Bayramı Tebrik Mesajları

Kurban Bayramı veya Azerbaycanlı kardeşlerimizin söylediği gibi Qurban Bayramı hem dini hem de artık milli bayramlar diyebileceğimiz çok değerli zamanlardır. Bu zamanların kıymetini iyi bilmemiz lazım. Arkadaş, dost, aile, sevdiklerimiz ve tanıdıklarımız kim varsa arayıp bayramlaşalım. Küslükleri bırakalım.

Size biribirinden değerli Qurban Bayramı Mesajları hazırladık. Umarım hoşunuza gider.

– Gecenin gözel üzü üreyine toxunsun, kabuslar senden uzaqda, melekler başında olsun, güneş ele bir geceye doğulsun ki, duaların qebul ve Qurban Bayramınız mübarek olsun!

– Müqeddes Qurban Bayramını tebrik edir ve size uğurlar arzulayırıq. Bu yaxşı günde dualarınızı qebul edin. Dualarınız bizden esirgemeyin…

– Müqeddes Qurban bayramını sevdiklerinizle sağlam ve hüzurlu bir şekilde keçirmeyinizi ümid edirik…

– Küskünlerin barışdığı, sevenlerin bir araya geldiyi, rehmet ve şefqet dolu günlerin en qiymetlilerinden olan Qurban Bayramınız mübarek olsun.

– Kainatın yaradıcısı ve alemlerin Rebbi uca Allaha sonsuz şükürler olsun Qurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, bütün insanlıq üçün xeyrlere vesile olsun. Qurban Bayramınız mübarek olsun …

– Qurban Bayramınızı tebrik edir, bu mübarek günlerin Allaha ve Peyğember efendimize bir az daha yaxınlaşmaq üçün vesile olmasını Rebbimizden niyaz edirem.



– Min damla serilsin üreyine, min xoşbextlik dolsun könülüne, bütün xeyalların gerçek olsun, duaların qebul olsun bu bayramda. Qurban Bayramınız mübarek olsun!

– Bayramlar, insanlar arasındakı qarşılıqlı sevgi ve hörmetin artdığı günlerdir. Bayramlar, insanların bir-birleriyle olan küsülülüklerini unutduqları, barışdıqları, qardaşca qucaqlaşdıqları günlerdir. Qurban Bayramınız mübarek olsun!

– Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiyi, rehmet ve şefqet dolu günlerin en qiymetlilerinden olan Qurban Bayramınız mübarek olsun.

– Müqeddes Qurban Bayramınızı tebrik edir ve size uğurlar arzulayırıq. Dualarınız qebul olsun inşallah!

– Bu gün xoşbextlik günüdür, kederlerini terk edek ve xoşbext olaq. Qurban bayramını qeyd edek. Yaxşı bir bayram keçirin!

Gonca
Goncahttps://www.gonca.com
1995 doğumlu Gonca KAPLAN Galatasaray Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Anne Bebek, Dekorasyon, Güzel Sözler, Kültür Sanat, Moda, Teknoloji, Yemek Tarifleri ve diğer konularda yazılarını sahip olduğu Gonca sitesi üzerinden sizlerle paylaşmaktadır.
RELATED ARTICLES

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments