Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaHaberReza Zarrab itirafçı oldu herşeyi anlattı

Reza Zarrab itirafçı oldu herşeyi anlattı

Türkiye olarak Amerika Birleşik Devletlerinde görülmekte olan davaya kilitlendik. Hakimin söylediklerine göre Reza Zarrab itirafçı oldu ve bildiği herşeyi anlattı. 1983 doğumlu bu Reza Zarrab hiç de göründüğü kadar masum değilmiş anlaşılan. Baksanız adam ABD’de kaldığı cezaevinde bile gardiyanlara rüşvet teklif etmiş. Kaldığı hücreye kadın, içki ve uyuşturucu istemiş.

Reza Zarrab itirafçı oldu

Dün görülmeye başlanılan mahkemede hakimin söylediğine göre Reza Zarrab itirafçı olmuş ve Halkbank başkan yardımcısı Hakan Atilla’ya karşı savcılık tarafında yer almış. Tüm bildiklerini söyleyecekmiş.

Reza Zarrab itirafları gelince Hakan Atilla avukatları da aslında tüm suçun zamanın Halkbank genel müdürü olan Süleyman Aslan’da olduğunu iddia etmişler.

Daha itirafların ve davanın seyri belli değil ama herhalde küçük dava olmayacağı daha baştan belli. Belki de ilerleyen günlerde Hakan Atilla da itirafçı olacaktır.

Umarız güzel ülkem, ülkemin güzel, temiz insanları bu davadan etkilenmez. Eğer söylenilenler doğru ise, bankalara milyarlarca dolar ceza kesilme durumu oluşursa Allah korusun ekonomik kriz kapımızda demektir.

 

 

Gonca
Goncahttps://www.gonca.com
1995 doğumlu Gonca KAPLAN Galatasaray Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Anne Bebek, Dekorasyon, Güzel Sözler, Kültür Sanat, Moda, Teknoloji, Yemek Tarifleri ve diğer konularda yazılarını sahip olduğu Gonca sitesi üzerinden sizlerle paylaşmaktadır.
RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments