Cuma, Nisan 19, 2024
Ana SayfaHaberİlham Aliyev Erdoğan'a başsağlığı mesajı gönderdi

İlham Aliyev Erdoğan’a başsağlığı mesajı gönderdi

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev2017 yılının ilk saatlerinde İstanbulda Reina gece kulübünde yılbaşı kutlaması yapan grubun üzerine silahla ateş açılmış 40 kişi ölmüş, 60 kişi ise yaralanmıştı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olayla ilgili başsağlığı mesajı gönderdi.

Mesajın içeriği:

Sayın Başkan.

Aziz Kardeşim.

İstanbul’da gece kulübünde bayram şenliğine toplanmış insanlara karşı insafsızca silahlı saldırı yapılması, çok sayıda insanın ölümü ve yaralanması haberi bizi oldukça sarstı.

Biz barışçı insanlara karşı bu hain yapmaktan aşırı derecede hiddetlenir, terörizme karşı en sert şekilde, kararlılıkla ve sürekli mücadeleyi destekliyoruz.

Baş vermiş facia ile ilgili kederinizi paylaşır, size, ölenlerin ailelerine ve yakınlarına, kardeş Türkiye halkına şahsım ve Azerbaycan halkı adına derin hüzünle başsağlığı verir, yaralananlara ve xesaret alanlara şifa diliyorum.

Allah rahmet etsin!

Gonca
Goncahttps://www.gonca.com
1995 doğumlu Gonca KAPLAN Galatasaray Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Anne Bebek, Dekorasyon, Güzel Sözler, Kültür Sanat, Moda, Teknoloji, Yemek Tarifleri ve diğer konularda yazılarını sahip olduğu Gonca sitesi üzerinden sizlerle paylaşmaktadır.
RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments