Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaHaberKamuya memur alımları durduruldu

Kamuya memur alımları durduruldu

Şu artık net bir şekilde ortaya çıkmaya başladı ki ülkemiz çok kritik bir süreçten geçiyor. Her ne kadar hükümet üyeleri hiç bir sıkıntı olmadığını ısrarla söylemeye devam etseler deişaretler malesef öyle söylemiyor.

Kredi derecelendirme kuruluşları da devamlı Türkiye’de ekonomik durumun kötü olduğunu bildiriyorlar.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu kamuya memur alımlarının durdurulduğunu söyledi. Bu son dakika açıklaması bugün NTV kanalından duyuruldu.

İnsanın aklına gelmiyor değil, acaba Türkiye ekonomik olarak çok çok kötü bir durumda mı diye. İnşallah öyle değildir. Hükümet halktan birşeyler saklamıyordur.

 

Lütfen haberimizi aşağıdaki sosyal medya hesaplarınızda paylaşırmısınız.

Gonca
Goncahttps://www.gonca.com
1995 doğumlu Gonca KAPLAN Galatasaray Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Anne Bebek, Dekorasyon, Güzel Sözler, Kültür Sanat, Moda, Teknoloji, Yemek Tarifleri ve diğer konularda yazılarını sahip olduğu Gonca sitesi üzerinden sizlerle paylaşmaktadır.
RELATED ARTICLES

1 Yorum

  1. Kamuya memur alımları bence de durmalı. Zaten aldıklarını torpille alıyorlar. Bizim gibi sıradan insanları kimse tercih etmiyor. KPSS de kaldırıyorlar. Kendi taraftarları KPSS’den yüksek puan alamayınca yapacak birşey yoktu.
    Torpille kendi adamlarını alıp harınlatacakların alımı durdursunlar, hiç almasınlar da iyi. Memnun oluruz. Salak salak insanlara bizim vergilerimizi yedirmesinler. Kendi hakkıyla kamuya girip memur olanlara helal olsun. Onlara laf yok.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments