Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaHaberO Ses Türkiye jürisinin haftalık ücretleri şok etti

O Ses Türkiye jürisinin haftalık ücretleri şok etti

Türk TV tarihinde Acun fırtınası esmeye devam ediyor. Türkiye’ye hangi programı getirse izlenme rekorları kırıyor. Şu ana kadar en çok izlenen programları ise tabii ki, Survivor ve O Ses Türkiye.

o ses türkiye jurisinin aldıkları ücret şok etti

O Ses Türkiye

O Ses Türkiye yarışması ses yeteneklerini arıyor. Türkiye’nin dört bir tarafından genç yaşlı binlerce insan önelemelere katılıyor. Buradan seçilenler ise TV’de jüri önünde kendini kabul ettirmek için uğraşıyor. Eğer birden fazla jüri üyesi dönerse bu defa yarışmacı bir tercih yapıyor ve devam edeceği jüriyi seçiyor. O Ses Türkiye jüri üyelerinden kimse dönmezse yarışmacı eleniyor. Bir jüri üyesi dönmüşse yarışmacı onunla yarışmaya devam ediyor.

O Ses Türkiye Jüri Üyeleri

O Ses Türkiye şu anda 5 jüri üyesi ile devam ediyor. Sibel Can, Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz kardeşler, Murat Boz ve Hadise. Gökhan ve Hakan kardeşler tek jüri üyesi.

O Ses Türkiye Jüri Üyeleri Haftalık Ne Kadar Ücret Alıyor

O Ses Türkiye çok izlenen ve reytingi yüksek bir yarışma olunca jüri üyeleri de haftalık çok yüksek ücretler alıyorlar. Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz ikiz kardeşler haftalık toplam 90 min TL, Hadise ve Murat Boz haftalık 85 bin TL, Sibel Can ise haftalık 100 bin TL ücret alıyorlar.

Gonca
Goncahttps://www.gonca.com
1995 doğumlu Gonca KAPLAN Galatasaray Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Anne Bebek, Dekorasyon, Güzel Sözler, Kültür Sanat, Moda, Teknoloji, Yemek Tarifleri ve diğer konularda yazılarını sahip olduğu Gonca sitesi üzerinden sizlerle paylaşmaktadır.
RELATED ARTICLES

1 Yorum

  1. Ben Türk halkını kesinlikle anlayamıyorum. Neye şaşırıyorsunuz ki. Türkiye’de parayı hep boş insanlar kazanır. Akademik kariyer yapanlara bakın okul birincisi asistan olamıyor, torpili olan sıradan bir öğrenci asistan oluyor.
    O Ses Türkiye jürisinin haftalık ücretleri şok etti demeyelim. Gayet normal karşılayalım. Milyonlarca insan bu programı seyrediyor. Final günü gelince milyonlarca SMS gönderilecek. Acun Ilıcalı da kazandığının bir kısmını jüri üyelerine ödüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments