Cuma, Ekim 25, 2024
Ana SayfaHaberRus öğrenci okumak için bekaretini satılığa çıkardı

Rus öğrenci okumak için bekaretini satılığa çıkardı

rus öğrenci okumak için bekaretini satılığa çıkardıRusyada yaşayan Ariana isimli öğrenci yurtdışında tıp fakültesi okumak istiyor. Ancak ailesinin yurtdışında okul ve barınma masraflarını ödeyemeyeceğini düşünen kız öğrenci başka bir yola başvurmuş. Bekaretini açık artırma sitesinde satılığa çıkarmış.

İlandaki ayrıntıya göre Ariana’nın arkadaşı Lolita’nın da bekareti satılıkmış. Ariana için açık artırması 150.000 EUROdan başlıyor.

Sonucun nasıl olacağını şimdiden bilmek belkdi zor ancak daha önceki denemelerden diyebilirz ki 150.000 veya daha fazla para verecek zenginler (!) var bu dünyada.

Gonca
Goncahttps://www.gonca.com
1995 doğumlu Gonca KAPLAN Galatasaray Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Anne Bebek, Dekorasyon, Güzel Sözler, Kültür Sanat, Moda, Teknoloji, Yemek Tarifleri ve diğer konularda yazılarını sahip olduğu Gonca sitesi üzerinden sizlerle paylaşmaktadır.
RELATED ARTICLES

1 Yorum

  1. Rusyanın hep bu tür haberlerle gündem olması çok kötü. Herkes Rus kızlarını hafifmeşrep zannediyor. Aslında hiç de öyle değil. Rus kızları öyle her gün bir erkekle hayat süren kızlar değildirler.
    Lütfen bunu böyle bilin. Türkiye’de yaşayan Ruslara hayat kadını gibi bakmayın. Öyle olmadığımızı nasıl ispatlayalım bilmiyorum ama değiliz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments