Perşembe, Nisan 18, 2024
Ana SayfaHaberZengin Arapların Kadın için Gittiği Ülke - Azerbaycan

Zengin Arapların Kadın için Gittiği Ülke – Azerbaycan

Petrol zengini Arap ülkelerin erkeklerinin kadın için başka ülkelere gittiği herkesin malumu. Son zamanlarda bu ülkeler arasına kardeş ülke Azerbaycan da dahil olmuştur.

Araplar neden Azerbaycan’ı tercih ediyor?

Petrol zengini Arap turistler genelde gece hayatı renkli olan ülkeleri tercih etmektedirler. Bir çok Avrupa ülkesi ve hatta Türkiye bu sebeple Arapların tercih ettiği ülkelerdendir. Azerbaycan gece hayatı da çok renkli. Bu sebeple Araplar Bakü ve Azerbaycan’ın diğer şehirlerine akın ediyorlar. En çok Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Qatar ve Irak’tan turistler gelmekteymiş.

Bu turisler otelleri çok çok pahalı olan Azerbaycan’a milyonlarca hatta belki de yüzmilyonlarca doların gitmesi demek. Yakında Bakü yeni bir Dubai olabilir bu yüzden.

Azerbaycan Gece Hayatı

Azerbaycan’da özellikle Bakü gece hayatı ile çok ünlü. Şehirde yüzlerce gece kulübü faaliyet gösteriyor. Tabii ki buralara takılan güzel Azeri kadınlar da Arapları memnun ediyor.

Bakü gece hayatı

Azerbaycan’da otel fiyatları

Oteller genelde 5 yıldız ve çok lüks tasarlanmıştır. Fiyatlar Türkiye ile kıyaslanınca çok çok yüksek. Gecelik 400-500 $ fiyat veren oteller çok fazla.

Sadece Bakü değil ülkenin diğer şehirlerinde de fiyatlar pahalı. Gabala, Şamahı, Kusar ve diğer tatil bölgelerinde otel fiyatları el yakıyor.

Gonca
Goncahttps://www.gonca.com
1995 doğumlu Gonca KAPLAN Galatasaray Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Anne Bebek, Dekorasyon, Güzel Sözler, Kültür Sanat, Moda, Teknoloji, Yemek Tarifleri ve diğer konularda yazılarını sahip olduğu Gonca sitesi üzerinden sizlerle paylaşmaktadır.
RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments