Cuma, Nisan 19, 2024
Ana SayfaHaberAraba fiyatlarında yüzde 50 düşüş olacak

Araba fiyatlarında yüzde 50 düşüş olacak

Uzun zamandır beklenen haber nihayat geldi. İkinci el araba fiyatlarında yüzde 50 düşüş olacak.

Çip Krizi

Covid ile birlikte araba fiyatlarında çok yüksek artışlar yaşanmıştı. Bunun da asıl sebeplerinden bir tanesi arabalar için çip üreten fabrikalardan kaynaklanmaktaydı. Araba çiplerinde sorun yaşanınca bu sefer yeni araba üretimi düşmüştü. Sıfır araba bulunamayınca da ikinci el araba fiyatları hızla artmıştı. Ülkedeki döviz yükselmesi de üzerine eklenince ikinci el araba fiyatları yüz binleri aşmıştı.

Araba fiyatlarında yüzde 50 düşüş bekleniyor
ikinci el araba fiyatlarında yüzde 50 düşüş bekleniyor

Araba fiyatlarında yüzde 50 düşüş bekleniyor

Çip üretiminin artması ve Covid haberlerinin iyi gelmesi ile birlikte ikinci el araba fiyatlarında yüzde 50 düşüş beklenmeye başlandı. Sektör temsilcileri 2022 yılının ikinci çeyreğinde fiyatların düşeceğini söylüyorlar.

Şu anda ikinci el otomobil piyasası durmuş durumda. Neredeyse hiç ikinci el araba bakan yok gibi. Bu da aslında fiyat düşüşünün olacağının habercisi gibi.

Gonca editörleri olarak araba sektöründen haberleri yayınlamaya devam edeceğiz.

Gonca
Goncahttps://www.gonca.com
1995 doğumlu Gonca KAPLAN Galatasaray Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Anne Bebek, Dekorasyon, Güzel Sözler, Kültür Sanat, Moda, Teknoloji, Yemek Tarifleri ve diğer konularda yazılarını sahip olduğu Gonca sitesi üzerinden sizlerle paylaşmaktadır.
RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments