Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaHaberMagazin HaberleriAngelina Jolie ölüyor mu?

Angelina Jolie ölüyor mu?

Ünlü Oscar ödüllü, üç kez Altın Küre Ödülü sahibi, BM iyi niyet elçisi Angelina Jolie karşılaştığı kanser hastalığına göre ömrünün son günlerini yaşıyor.

Bu sansasyönel bilgi National Enquirer dergisi tarafından servis edildi.

Angelina Jolie ölecek mi?

Derginin yaydığı haberde diyor ki, 40 yaşındaki ünlü aktris Angelina Jolie ölmek üzeredir: “Angelina Jolie her gün daha da zayıflıyor. Şu anda onun ağırlığı 37 kilogram oldu.

Geçtiğimiz ay Angelina Jolie’nin Yunanistan’da göçmenlerle görüşmesi sırasında çekilen fotoğlarından da onun durumunun iyi olmadığını görmek mümkün. Onun hastalığı her gün daha da kötüye gidiyor.

Brad Pitt boşanıyor mu?

Dergi ayrıca yazıyor ki, tanınmış “Hollywood” aktörü Brad Pitt eşi Angelina Jolie’nin sağlığından endişe duyuyor. Hatta, son zamanlarda Brad Pitt Angelina Jolie’yi uyardı ki, ya sıhhatine dikkat edeceksin, ya da biz boşanacağız.

Gonca
Goncahttps://www.gonca.com
1995 doğumlu Gonca KAPLAN Galatasaray Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Anne Bebek, Dekorasyon, Güzel Sözler, Kültür Sanat, Moda, Teknoloji, Yemek Tarifleri ve diğer konularda yazılarını sahip olduğu Gonca sitesi üzerinden sizlerle paylaşmaktadır.
RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments