Cuma, Nisan 19, 2024
Ana SayfaHaberMagazin HaberleriSinem Kobal bekarlığa veda partisi düzenledi

Sinem Kobal bekarlığa veda partisi düzenledi

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile 14 Mayıs tarihinde Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesine bağlı Cunda Adası‘nda düğün yapacak olan Sinem Kobal bekarlığa veda partisi düzenledi.

Güzel oyuncu Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’na mutluluklar dileriz!

Sinem Kobal bekarlığa veda partisi – Galeri

Sinem Kobal bekarlığa veda partisi




Sinem Kobal bekarlığa veda partisi

Sinem Kobal kimdir

14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Star TV’de yayınlanan MUHTEŞEM YÜZYIL dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır.

Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi’den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.

Gonca
Goncahttps://www.gonca.com
1995 doğumlu Gonca KAPLAN Galatasaray Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Anne Bebek, Dekorasyon, Güzel Sözler, Kültür Sanat, Moda, Teknoloji, Yemek Tarifleri ve diğer konularda yazılarını sahip olduğu Gonca sitesi üzerinden sizlerle paylaşmaktadır.
RELATED ARTICLES

1 Yorum

  1. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu birbirlerine çok yakışıyor. Bence ideal çift olarak kalabilirler. Arda Turan ve Sinem Kobal arasındaki aşkın yürümeyeceği belliydi. Biri futbolcu diğeri oyuncu. Olmuyordu. Ancak şu an her ikisi de oyuncu.
    Bekarlığa veda partisi düzenleyi de anlamadım gitti. Zaten daha önce onlarca çıktığın olmuş. Ne bekarlığa veda partisi arkadaş 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments