Cuma, Ekim 25, 2024
Ana SayfaHaberAzeri Kızı Günel Cem Ozan Torunlar ile nişanlandı

Azeri Kızı Günel Cem Ozan Torunlar ile nişanlandı

Azeri Kızı Günel Cem Ozan Torunlar ile nişanlandı. Peki Azeri Kızı Günel Zeynalova kimdir, nerelidir, boyu kaç, kaç yaşında, sevgilisi kim? Cem Ozan Torunlar Kimdir? Hepsi makalemizde.

Azeri Kızı Günel kimdir?

Türkiye Azeri Kızı Günel olarak ünlenen Günel Zeynalova ile İbrahim Tatlıses sayesinde tanıştı. Azerbaycan’da konser veren İbrahim Tatlıses konserde dikkatini çeken Günel’i sahneye çıkarmış ve şartı söyletmişti. Daha sonra ise kendisi ile Türkiye’ye getirmişti. Önceleri hepimiz onu Azeri Kızı Günel olarak tanıdık, daha sonra ise Günel olarak devam etti.

Azeri Kızı Günel Zeynalova ve Cem Ozan Torunlar

Günel bir zamanlar Azeri işadamı Rezza Zarrab ile aşk yaşadı. Reza daha sonra Ebru Gündeş ile evlendi.

Azeri Kızı Günel nişanlandı

Bugün ise medyaya daha farklı bir haber düştü. Bir müddetdir aşk yaşayan Günel Zeynalova ve Cem Ozan Torunlar nişanlanmış.

Cem Ozan Torunlar kimdir?

Günel’in yeni nişanlısı Cem Ozan Torunlar kimdir diye yaptığımız araştırma malesef sonuçsuz kaldı. Kendisi ile ilgili bir bilgiye ulaşamadık.

Gonca ailesi olarak çifte bir ömür mutluluklar diliyoruz.

Günel Zeynalova resimleri

Son zamanlarda sık sık yaptırdığı estetik operasyonları ile gündeme gelen Azeri Kızı Günel Zeynalova artık bambaşka birisi. Eski görüntüsünden geriye hiçbir şey kalmamış dersek yeridir. Yine de sevenleri Günel’in bu yeni halinden de çok memnunlar. Önemli olan o insanı kendine hayran bırakan sesine bir şey olmaması değil mi.

Gonca
Goncahttps://www.gonca.com
1995 doğumlu Gonca KAPLAN Galatasaray Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Anne Bebek, Dekorasyon, Güzel Sözler, Kültür Sanat, Moda, Teknoloji, Yemek Tarifleri ve diğer konularda yazılarını sahip olduğu Gonca sitesi üzerinden sizlerle paylaşmaktadır.
RELATED ARTICLES

2 YORUMLAR

  1. Günel Zeynalova artık Azeri Kızı Günel olmaktan çıktı. Yıllardır Türkiye’de yaşıyor. Orada sanatını icra ediyor. Lütfen artık sadece Günel deyin ona. Baksanıza evliliğinin bile Türk birisi ile yapıyor. Daha önce Reza Zarrab ile çıkıyordu. Ondan sonra yine Türkiye’li birisi ile çıktı. Şimdi de Cem Ozan Torunlar ile. Bu da Türk.
    Demek ki artık Azeri kızı Günel yok Türk Kızı Günel olmuş. Yine de seviyoruz seni.

  2. Bence Azeri Kızı Günel Reza Zarrab ile evlenecekti. Şimdi Türkiye’de herkes tanıyor olacaktı. Ancak bir türlü baş tutmadı. Zaten bu olaydan sonra Günel Zeynalova diye birisi de kalmadı. Cem Ozan Torunlar sanki ünlü olmak için Günel ile evlenecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments