Cuma, Ekim 25, 2024
Ana SayfaHaberInstagram butikçisi müşterisini taciz etti

Instagram butikçisi müşterisini taciz etti

Klasik “Türkiye nereye gidiyor böyle?” sorusunu sormayacağız ancak yaşananlar da insanı tedirgin ediyor. Neredeyse her gün bir taciz, tecavüz haberleri geliyor.

Bu sefer tacizci kendisini Instagram sitesinde gösterdi. Instagram üzerinden ürün satan birinden elbise alan bayan kargo dahil istenilen parayı havale eder. Ancak ürün kapıya gelince kapıda ödeme diye geldiğini öğrenir. Bunu Instagram butikçisi’ne haber veren bayana bu saatten sonra taciz başlar.

Bayan her ne kadar bu duruma son vermesini instagram butikçisinden istese de taciz devam edince ekşisözlük sitesinde tacizciyi ifşa etti. Bayanın ekşisözlük sitesindeki ifadesi şöyle:

merhabalar. yaklaşık 3-4 hafta önce bir instagram butiğinden alışverişte bulundum. fakat bu kadar mide bulandırıcı olacağını düşünmemiştim. arkadaşa parayı havale olarak yolladım ürünlerin acele gelmesi için. hemen yollucağını söyledi. fakat acele gelmedi. acele gelmediği yetmemiş gibi ürünün fiyatını ödediğim halde 130? kapıda ödeme geldi. ürünü geri gönderdim ve hala elime ne ürün geldi ne de yolladığım parayı geri gönderdi. butiğin sahibinin ismi erkan. konuşmalarda bilerek cevaplarımı argo vs kullanarak vermedim çünkü şikayette bulunduğum zaten “yanlışlıkla” ben suçlu bulunmayım diye. instagramdaki butiklerin hepsi böyle demiyorum ama bunlardan çok var. dikkat etmenizi öneriyorum ki ben bayadır instagram butiklerinden alışveriş yapıyorum böylesine ilk defa rastladım. onun şoku içerisindeyim. ve kendisini arayım kendisine şikayette bulunacağımı söylediğimde istediğini yapabilirsin elinde delillerin yok bana bi bok olmaz diye cevap aldım. hatta siz her müşterinize böyle mi davranıyorsunuz diye sorduğumda hayır sana denk geldi canım seni istedi şeklinde cevap aldım. hayretler içerisinde suç duyurusunun seyrini izliyorum.

Bayan suç duyurusunda bulunduğunu da belirtiyor. Umarız iyi bir ceza alır. Çünkü ceza caydırıcı olmadığı zaman o suçun başkaları tarafından işlenme olasılığı da artıyor.

Instagram butikçisi müşterisini taciz etti
Instagram üzerinden alışveriş yapan bayanlar daha dikkatli olması lazım bundan sonra.

Gonca
Goncahttps://www.gonca.com
1995 doğumlu Gonca KAPLAN Galatasaray Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Anne Bebek, Dekorasyon, Güzel Sözler, Kültür Sanat, Moda, Teknoloji, Yemek Tarifleri ve diğer konularda yazılarını sahip olduğu Gonca sitesi üzerinden sizlerle paylaşmaktadır.
RELATED ARTICLES

1 Yorum

  1. Instagram butikçisi diye birşey mi olurmuş. Alışveriş siteleri varken millet neden gidip instagram üzerinden ürün alır ki.
    Ondan sonra da bir sürü sıkıntı. Dikkatli olmaz lazım. Sosyal alem çok farklı bir yer. Bir yüzü aydınlık ancak diğer yüzü ise karanlık. Kimse karanlık yüzünü bilemiyor.
    Her zaman güvendiğimiz yerlerden alışveriş yapmalıyız. O zaman daha güvende oluruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments